Disney+ komt met nieuwe animatieserie Star Wars: The Bad Batch

Bad Batch

Ben je een echte Star Wars-fan én beschik je over een Disney+ account? Dan kan jouw geluk vast niet op, want de streamingdienst heeft een nieuwe animatieserie van Lucasfilm besteld. En jawel, dat is een nieuwste Star Wars-serie The Bad Batch.

We moeten nog even geduld hebben, want deze nieuwe serie zal pas vanaf 2021 op Disney+ te zien zijn.

The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch wordt een directe spin-off van het laatste seizoen van The Clone Wars. In de serie komen de elite en experimentele klonen aan bod, die voor het eerst geïntroduceerd werden in The Clone Wars. Deze groep klonen staat ook wel bekend als ‘The Bad Batch’. Ze proberen hun weg terug te vinden in een snel veranderend sterrenstelsel. Dat heeft alles te maken met de nasleep van de Clone War.

De leden van beschikken allemaal over een unieke uitzonderlijke vaardigheid. Dat zorgt ervoor dat zij samen effectieve soldaten zijn. In dit post-Clone War-tijdperk ondernemen ze gedurfde huurmissies, maar moeten ze ook hun best doen om hun hoofd boven water te houden. Tot slot is de Bad Batch vooral bezig met het vinden van een nieuw doel.

Dave Filoni

Ook deze zevende serie van Star Wars zal geproduceerd worden door niemand minder dan Dave Filoni, die ook het creatieve brein achter The Clone Wars en The Mandalorian was.

Agnes Chu, senior vice-president van content bij Disney+ vertelt: “Hoewel The Clone Wars misschien tot een einde is gekomen, begint onze samenwerking met de baanbrekende verhalenvertellers en artiesten van Lucasfilm Animation nu pas. We zijn verheugd om Dave Filoni’s visie tot leven te brengen tijdens de volgende avonturen van de Bad Batch.”

Benieuwd geworden? Bekijk hier de eerste beelden:

Afbeelding via Disney+