Dit weten we al over de nieuwste smartphones: Samsung Galaxy Z Fold 2 en Note 20

Samsung fold

Hoewel het eigenlijk nog even zou duren voordat de nieuwste smartphones van Samsung gepresenteerd zouden worden, is het nu toch al bekend wat we kunnen verwachten van deze nieuwste smartphones. Dat heeft alles te maken met foto’s die gelekt zijn. Op 5 augustus wordt de smartphone officieel gepresenteerd, maar dit weten we al van al van dit nieuwste modellen.

Samsung Galaxy Note 20

De smartphone is veel besproken de afgelopen maanden en dat zorgt er ook voor dat er beelden naar buiten zijn gelekt. Evan Blass, op Twitter bekend als EVLeaks, laat weten dat hij een 360-graden render van het nieuwe toestel heeft gemaakt. Hierop is heel goed te zien wat deze nieuwe smartphone allemaal te bieden heeft.

Het gaat om het toesten Galaxy Note 20, wat dan ook meteen het meest geavanceerde toestel uit de serie is. De smartphone zou dan ook een hoop te bieden hebben. Hoe dit precies zit, horen we pas op 5 augustus. Maar er zijn al zeker wat zaken naar buiten gekomen.

Zo heeft het toestel onder andere een 6.0-inch AMOLED display met QHD+ resolutie, een 120Hz verversingssnelheid, ultrasonische vingerafdrukscanner in het scherm en een triple-camerasysteem. Daarnaast komt het toestel in 128, 256 of 512GB opslagcapaciteit, heeft het een microSD-kaart slot en een een 4500mAh batterij.

Galaxy Z Fold 2

Daarnaast is er nog een gerucht gaande over de nieuwste vouwbare Samsung smartphone. Voor het eerst zijn officiële beelden naar buiten gelekt. Het toestel lijkt op de Galaxy Z Fold 2, waarbij het scherm kan worden uitgevouwen om er een kleine tablet van te maken.

Er gaan al langer geruchten over de Galaxy Z Fold 2. Kenners dachten dat het nog even zou duren voordat deze telefoon daadwerkelijk op de markt verschijnt, maar nu blijkt ook dit toestel toch aangekondigd te worden tijdens het virtuele event op 5 augustus.

Afbeelding via Unsplash