Dit inlegzooltje verwarmt je voeten en is gelijk een fitness tracker

Ze komen inmiddels in alle soorten en maten voorbij; de fitness trackers. We hebben al de bekende polsbandjes, sokken en oordopjes en nu kunnen we daar ook het slimme inlegzooltje aan toevoegen. De Digitsole verwarmt de voeten en biedt verschillende opties om fitness gerelateerde gegevens bij te houden.

digitsole21

Dit Digitsole is het eerste inlegzooltje dat met een smartphone kan worden verbonden. Via de bijbehorende app is het mogelijk om de temperatuur van de zooltjes te bepalen. Zo kunnen de zooltjes ervoor zorgen dat je geen koude voeten meer hebt tijdens het hardlopen in de winter. Daarnaast meten de zooltjes gegevens als de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën en het aantal stappen dat je hebt gezet. Hiermee is de Digitsole een volwaardige fitness tracker, maar is het er wel één die niemand ziet. Het merendeel van de wearables worden ‘aan’ het lichaam gedragen en zijn zichtbaar.

De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en de zooltjes hebben een batterijduur van ongeveer 6 tot 9 uur. Het duurt ongeveer 3 uur voordat de zooltjes weer volledig zijn opgeladen. Ook niet onbelangrijk: de zooltjes zijn water-resistent, dus ook met slecht weer kun je gerust hardlopen met de Digitsole.