Dit masker vormt zich naar je muziek

Eerder vandaag schreven we al over een slim schoonheidsmasker met wifi, maar denk niet dat daarmee de slimme maskerideeën voor de dag op zijn. Op Kickstarter wordt namelijk ook geld ingezameld voor de Sound Reactive Mask. Dit masker hangt vol met lampjes, die op maat van de muziek oplichten.

Hierdoor verandert je gezicht in een kleine lichtshow als je bijvoorbeeld een avondje gaat dansen. Het masker heeft de vorm van een jaguarhoofd, dit is immers een roofdier dat ’s nachts er op uitgaat.

Oké, het is een beetje artsy, maar we vermoeden dat dit slimme masker in sommige kringen een prima gimmick kan zijn. Aangezien het een Kickstarter-project is, is de kans groot dat je hem niet héél veel in het wild zult aantreffen.

Geïnteresseerden kunnen de Sound Reactive Mask bestellen door op Kickstarter geld in het project te steken. Bij een betaling van 30 Canadese dollar (ongeveer 20 euro) krijg je er al eentje in februari toegestuurd. Wil je er in één keer meerderen, dan kun je een bundel kopen om per masker te besparen. Het vrij lage streefbedrag van 7.500 Canadese dollar wordt vermoedelijk al snel gehaald.