Eindelijk meer informatie: dit weten we over het tweede deel van Avatar

Avatar 2

Het was tijdenlang de film die het meeste ooit had opgeleverd en nog steeds is het een van de meest succesvolle bioscoopfilms ooit. We hebben het hier natuurlijk over Avatar. Want inmiddels is dat misschien ook wel de film waar het meest naar uitgekeken wordt. Na zo’n zeven vertragingen in de afgelopen acht jaar is het einde toch echt in zicht: het tweede deel komt eraan.

De allereerste trailer voor deze nieuwe Avatar-film werd aan een select groepje onthuld tijdens CinemaCon.

Avatar: The Way of Water

Fans van de spraakmakende films zitten al jaren te wachten op wat meer informatie over het tweede deel. Het moment is eindelijk daar. De nieuwe film draagt de titel Avatar: The Way of Water en Walt Disney Studios onthulde de trailer tijdens CinemaCon. Dat is een jaarlijkse bijeenkomst van bioscoopeigenaren.

Helaas is de trailer nog niet voor het grotere publiek te zien. Maar het feit dat-ie nu eindelijk aan een select groepje is onthuld, betekent ook dat we hem binnenkort wel kunnen verwachten. De kijkers kregen een 3D-bril op om de trailer op een zo goed mogelijke manier te ervaren.

Trailer

De kijkers van de eerste beelden delen op social media hun mening. Zo blijk dat de trailer maar weinig dialoog bevatte, maar dat ze vooral werden ondergedompeld in de verschillende regio’s van Pandora. Verwacht prachtige beelden van oceanen, meren en de planeet, maar ook beelden van de lokale Na’vi-stam. Ook werden er nieuwe wezens getoond, die leken op walvissen en pelikanen.

Erg lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten om zelf ook ein-de-lijk beelden van de nieuwste Avatar te kunnen zien. Vanaf 6 mei wordt de trailer namelijk aan het grote publiek getoond.

Beeld: Disney