Elon Musk: ‘Elektrische Tesla pickup wordt in november onthuld’

Tesla-Pickup-Truck

Tesla werkt hard aan zijn volledig elektrische Pickup Truck. En nu is duidelijk wanneer deze naar alle waarschijnlijkheid onthuld wordt. CEO Elon Musk heeft dit namelijk op Twitter laten weten, schrijft Electrek.

De vorige keer dat Musk wat liet weten over de Pickup Truck, was in juli. Toen zei hij dat de auto over “twee tot drie maanden” onthuld werd. Nu heeft de CEO gemeld dat dit in november is.

Met dit vooruitzicht lijkt het er op dat de auto nog altijd op hetzelfde schema zit. De onthulling is immers slechts een maand uitgesteld. Een exacte datum voor wanneer de Pickup Truck de weg op gaat, hebben we echter nog niet. Dit is sowieso pas nadat de Tesla Model Y de weg op is gegaan. Ook wordt er nog gewerkt aan de Semi en Next-gen Roadster.

Ontwerp

Er is overigens nog weinig bekend over de auto. Qua ontwerp weten we dat het een futuristische “cyberpunk Blad Runner” look krijgt. Verder deelde Musk in maart dit jaar nog een teaser van de auto, wat de foto boven dit artikel is. Maar daar is nog weinig op te zien.