Fitbit komt met Force als opvolger van succesvolle Flex armband

Hoewel nog onbevestigd, is ontkennen na het lekken van een set productfoto’s en technische specificaties niet meer mogelijk: Fitbit komt binnenkort met een opvolger van hun Flex activity tracker. De Fitbit Force borduurt verder op het succes van de pas begin dit jaar gelanceerde armband.

De foto’s waar onder andere The Verge hun handen op wist te leggen, geven een aantal interessante hints naar de nieuwe armband. Zo zien we dat de trappenteller, bekend van de One en Ultra, nu ook in de armband verwerkt zijn.

Opvallender is het display, want terwijl de Flex het nog moest redden met een serie LEDjes, lijkt de Force te beschikken over een volledig display. Het apparaatje zou volgens geruchten dan ook een dubbelfunctie als horloge moeten gaan bekleden. Om te switchen tussen functionaliteiten zien we ook een klein knopje aan de zijkant.

fitbit_force

Zoals gezegd is de Fitbit Force nog niet officieel bevestigd, maar circuleert er al wel een adviesprijs van $129. Daarmee zou de Force een kleine $30 duurder worden dan zijn voorganger. We houden je uiteraard op de hoogte over de ontwikkelingen!