Foto’s van speciale versie van Google Glass voor brildragers lekken online

Een veel gehoorde kritiek op de Google Glass is dat deze bril niet geschikt zou zijn voor brildragers. Twee brillen over elkaar dragen is namelijk niet heel comfortabel. Google lijkt nu een Google Glass speciaal voor brildragers te hebben gemaakt. Op de Google+ pagina van een medewerker van Google verscheen afgelopen week een Google Glass-versie compleet met glazen.

De foto’s werden snel weer verwijderd, maar Phandroid wist nog een aantal screenshots van de afbeeldingen te maken. Het lijkt erop alsof brildragers een compleet nieuwe bril moeten kopen om de Google Glass te kunnen dragen. In de bril op de afbeeldingen lijken de glazen vast te zitten. Je kunt dus geen Glass-unit op je favoriete bril plaatsen, maar je zult een hele nieuwe bril aangemeten moeten krijgen.

Of de bril op deze afbeeldingen de uiteindelijke Google Glass voor brildragers wordt, is nog onduidelijk. Het is namelijk ook goed mogelijk dat het hier weer om een concept gaat. Nog even afwachten op de officiële presentaties dus!

Bril2

Bril3