Na Galaxy Round nu ook eerste beelden LG’s G Flex online

Het gerucht kwam van LG, de eerste beelden van een daadwerkelijk gebogen smartphone van Samsung. Maar kort op de eerste beelden van Samsung’s Galaxy Round zijn er nu renders van de vermoedelijke LG G Flex online.

Of we hier nu te maken hebben met de volgende grote innovatie of een ontploffende trukendoos met het oog op marketing laat ik aan je eigen beoordeling over, maar opvallend is de snelheid waarmee de gebogen displays voor onze neus verschijnen wel.

Na de eerste beelden van de Samsung Galaxy Round zien we nu dus renders van wat vermoedelijk de LG G Flex moet gaan worden.

G-Flex-02

Wat direct opvalt is het verschil in de buiging van het 6″ display: waar Samsug kwam met een horizontale buiging (herkenbaar vanwege de licht gebogen tv), kiest LG voor een verticale buiging in het display.

Overigens zou LG ook al klaar zijn om buigbare OLED-displays op grote schaal te kunnen produceren, zodat andere smartphone fabrikanten ook gebruik kunnen maken van de technologie. Uit het lab van de Koreanen kwamen ook al beelden van buigbare batterijen.

Eerst maar eens afwachten wat deze G Flex en Galaxy Round gaan betekenen in Smartphoneland!