Garmin’s Vivofit 2 is ontworpen door designer Jonathan Adler

Wie dacht dat Garmin het na de drie smartwatches voor gezien zou houden op de CES in Las Vegas komt bedrogen uit. Garmin heeft de opvolger van de Original Vivofit onthuld, de Vivofit 2. Garmin heeft Jonathan Adler weten te strikken om een aantal varianten te ontwerpen.

Als we eerlijk zijn is verschilt de Vivofit 2 niet heel erg van zijn voorganger. Beiden zijn uitgerust met een OLED-display, water-resistent design en kleurrijke bandjes. Dat betekent niet dat Garmin geen veranderingen heeft aangebracht. Zo kan de gesp van de Vivofit 2 een kwartslag worden gedraaid, zit er een alarm op dat geluid maakt als je te weinig beweegt en zit er een nieuwe stopwatch functie op.

De tracker doet overigens nog steeds hetzelfde; stappen tellen, de afstand registreren en het bijhouden van verbrande calorieën. Ook voor de Vivofit 2 geldt dat de tracker maar één keer per jaar hoeft te worden opgeladen.

Het meest opvallende verschil zit in de bandjes van de tracker. Zo komen er meerdere kleuren bandjes uit en zijn een aantal varianten ontworpen door top-designer Jonathan Adler.

vivofit 2 by adler

De Vivofit 2 verschijnt zowel met als zonder hartslagmeter. De nieuwe fitness-tracker zonder hartslagmeter kost $130 en de tracker mét hartslagmeter kost $170. De verschillende bandjes zijn los verkrijgbaar.

ces-2015-banner-eventwall