Gelekte foto van Pixel 4 toont grote schermrand aan bovenkant

Google-Pixel-4

De Pixel 4-smartphone van Google laat nog wel even op zich wachten, maar ondertussen lekken er wel allerlei plaatjes van het toestel. Een nieuw gelekte afbeelding toont bijvoorbeeld dat er een grote schermrand bovenaan de telefoon komt, schrijft The Verge.

De foto’s komen via Ice Universe op Twitter en tonen hoe de telefoon aan de voorkant er uit gaat zien. Daarop zien we dus dat de schermranden boven- en onderaan de telefoon wat groter zijn dan die op andere nieuwere telefoons, zoals de S10 Plus en de OnePlus 7 Pro. In de randen zitten sensoren en camera’s, die anders in een inkeping zaten.

De afbeelding is bovendien niet de enige die de grotere randen toont. Ook @OnLeaks, die vaak in de goede richting zit met zijn leks, heeft renders getoond van de telefoon, waar de randen op te zien zijn.

Andere geruchten stellen verder dat de telefoon met technologie komt om bewegingen te herkennen. Die technologie heet Project Soli en gebruikt radar om bewegingen boven het toestel te detecteren. Mogelijk zitten de sensoren hiervoor in de schermranden.

Achterkant bevestigd

Hoe de telefoon er aan de achterkant uit gaat zien, weten we al wel zeker. In juni verschenen ook hier een aantal lekken van, waarop Google zelf een foto van de achterkant naar buiten bracht. Daarop zien we een grote ruimte voor een camera en sensoren.