Haal meer voldoening uit je sport activiteiten met de Gymwatch Sensor

We zien de laatste een heel scala aan activity– en fitness trackers op de markt verschijnen. Het merendeel van de trackers heeft dezelfde mogelijkheden; stappen tellen, afgelegde afstand bijhouden en het registreren van verbrande calorieën.

Deze data wordt vervolgens niet tot weinig gebruikt. Gymwatch vond het tijd om functies toe te voegen die gebruik maken van deze gegenereerde data. Zo helpt de Gymwathc Sensor ons bij het trainen en het aannemen van de juiste houding tijdens het sporten.

De Gymwatch Sensor is niet alleen een fitness tracker, maar ook gelijk een personal coach. Naast de ‘standaard’ tracking functies houdt de Sensor onze bewegingen nauwlettend in de gaten, zodat wij het optimale resultaat halen uit onze inspanningen in de sportschool.

Zo zal de Sensor aangeven als we een verkeerde houding hebben aangenomen bij een bepaalde oefening en krijgen we te horen of we doe oefening juist sneller of langzamer moeten doen voor het beste resultaat. Wissel je graag af tussen fitness apparaten en grondoefeningen? Geen zorgen, de Sensor weet met beide oefeningen raad.

web_portal_gymwatch

De Sensor en de smartphone worden verbonden via Bluetooth en de app geeft een visueel overzicht van jouw resultaten. Daarnaast kun je gesproken feedback inschakelen, zodat je de smartphone niet uit je zak hoeft te halen tijdens het trainen. De app kan synchroniseren met de website van Gymwatch, waardoor je op ieder scherm het trainingsprogramma kunt bekijken. Uiteraard kun je doelen stellen en het trainingsschema aanpassen.