Alle hoogtepunten van Max Verstappen’s Formule 1 seizoen op een rij

Het Formule 1 seizoen 2016 is afgelopen en dat betekent voor de meeste F1 fans een hele lange 4 maanden wachten tot ze weer van nationale trots Max Verstappen kunnen genieten. Maar dat het jaar op zijn einde loopt betekent ook dat het weer tijd is voor de traditionele eindejaarscompilaties: Formule 1 jaarclips!

Formule 1 jaarclip 2016

Beroemd zijn de Formule 1 jaarclips al jarenlang, daarin zet de desbetreffende TV zender met de F1 rechten alle hoogtepunten van het afgelopen seizoen op een rijtje in een fraai jaaroverzicht op vette muziek. Ziggo Sport maakte ook dit jaar weer een Formule 1 jaarclip van 2016, waarin uiteraard een grote rol is weggelegd voor Max Verstappen in zijn Red Bull, zijn eerste overwinning in Barcelona en 7 (!) podiumplekken in totaal. #Kippenvel.

Max Verstappen jaaroverzicht 2016

Natuurlijk krijgen de fans geen genoeg van alle hoogtepunten van onze jonge Formule 1 held. Daarom zijn er op YouTube al diverse clips te vinden van fans die hun eigen Formule 1 jaaroverzicht hebben gemaakt met daarin een hoofdrol voor Max. We hebben de 2 beste voor je op een rijtje gezet. Dubbel genieten en even volhouden nog: Nog maar 113 dagen tot de Grand Prix van Australië.

Bonus: Max Verstappen en Daniel Ricciardo over hun racejaar 2016

Krijg je echt geen genoeg van het afgelopen Formule 1 seizoen? Kijk dan vooral nog even deze onwijs toffe video van Red Bull Racing waarin coureurs Max en Daniel samen hun hoogtepunten van 2016 bespreken. Epic.