KEF komt met draadloze earphones met noise cancelling

KEF Mu3

KEF heeft een geheel nieuwe set draadloze earphones op de markt gebracht. De nieuwe KEF Mu3-earphones bieden niet alleen noise cancelling, maar ook helder geluid met een hoge resolutie.

De nieuwe Mu3-oortjes hebben speciaal afgestemde actieve noise cancelling-techniek, wat zorgt voor hoge prestaties wat betreft audio. Externe ruis wordt geëlimineerd zonder dat het de details in de muziek beïnvloed.

De oortjes bevatten een 8,2 millimeter dynamische driver met volledig bereik, dat een dynamisch en goed gebalanceerd geluid moet geven.

Waterdicht ontwerp

De oortjes zijn ontworpen door Ross Lovegrove, die eerder al het ontwerp van de MUON-luidspreker en MUO bluetooth-speaker maakte. Niet alleen zijn de earphones mooi, maar ze hebben ook een ergonomisch ontwerp waarmee ze op hun plek moeten blijven. Om dat mogelijk te maken worden er vier siliconen eartips bij geleverd op verschillende maten.

KEF Mu3

De oortjes maken verbinding via bluetooth 5.0. Om te zorgen dat je niet steeds zonder muziek zit, heb je een accu die maar liefst 24 uur meegaat. De oortjes zelf gaan op een volle lading namelijk 9 uur mee, en de charging case geeft je nog eens 15 uur aan luisterplezier. En ook in de regen kun je van muziek blijven genieten: de KEF Mu3-earphones zijn splash-proof.

De KEF Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones kun je exclusief krijgen via kef.com voor 230 euro.

Foto’s: KEF