Met de Kiwi Box kun je iedere smartphone opladen

Binnenkort kan je hopelijk in elke bar, kapper of wachtkamer etc. je smartphone of tablet opladen dankzijde Kiwi Box. Het maakt niet uit van welk merk jouw apparaat is, de Kiwi Box is een universeel oplaadpunt met verschillende opladers. De makers tonen hem op dit moment op de IFA in Berlijn.

Het is balen wanneer je smartphone het gaat begeven, net wanneer je aan het wachten bent. Dit baalmoment wil Charging Phone voorkomen door in iedere openbare plaats Kiwi Boxen te plaatsen. Zo kan iedereen zijn apparaat opladen als dat nodig is.

Met de Kiwi Box kan je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, afhankelijk van welk model je hebt. Het is een elegant en onopvallend, maar toch innovatief product. Hierdoor past het perfect thuis in bijvoorbeeld een wachtkamer van de dokter, in een bar, op kantoor, of gewoon bij jou thuis.

De Kiwi Box kan bovendien gepersonaliseerd worden en is zo dus een leuk relatiegeschenk. Daarnaast kunnen uitbaters van een zaak de Kiwi Box misschien zelfs gebruiken als extra lokkertje voor klanten. Want het is altijd leuk om te weten dat je ergens terecht kunt, wanneer je jouw batterij (extra) moet opladen.

Kiwi Box

Kiwi Box