Klout, de dienst die jou invloed op social media meet, is voor $200 miljoen gekocht

Klout, de online dienst die bekijkt hoe invloedrijk je bent op het gebied van social media, is voor 200 miljoen dollar gekocht door Lithium Technologies. Het bedrag, een mix van cash en aandelen, is twee keer zoveel dan eerdere berichten suggereerden toen het nieuws over de aankoop bekend werd afgelopen maand. Lithium Technologies, dat andere bedrijven helpt bij het beheren en controleren van hun klantenservice en gebruikerservaringen door social media, plant om het nieuws vandaag aan te kondigen tijdens een persconferentie. Het is nog onduidelijk wat deze aankoop betekent voor Klout en voor zijn bekende signature score die het bereik van je social media netwerken meet en waardeert met een score tussen 1 en 100. Hoewel het bedrijf zijn analytics tool afgelopen jaar heeft uitgebreid door het integreren van Bing en een Q&A platform, worstelt de dienst al een tijd om door het brede publiek te worden geaccepteerd en gebruikt. Misschien gaat de aankoop van Lithium hier wel verandering in brengen.
Klout, de online dienst die bekijkt hoe invloedrijk je bent op het gebied van social media, is voor 200 miljoen dollar gekocht door Lithium Technologies. Het bedrag, een mix van cash en aandelen, is twee keer zo groot als eerdere berichten suggereerden toen het nieuws over de aankoop afgelopen maand bekend werd.

Lithium Technologies, dat andere bedrijven helpt bij het beheren en controleren van hun klantenservice en gebruikerservaringen door social media, plant om het grote nieuws vandaag aan te kondigen tijdens een persconferentie.

Het is nog onduidelijk wat deze aankoop betekent voor Klout en voor zijn bekende signature score die het bereik van je social media netwerken meet en waardeert met een score tussen 1 en 100. Hoewel het bedrijf zijn analytics tool afgelopen jaar heeft uitgebreid door het integreren van Bing en een Q&A platform, worstelt de dienst al een tijd om door het brede publiek te worden geaccepteerd en gebruikt. Misschien gaat de aankoop van Lithium hier wel verandering in brengen.