#LeWeb12: Evernote lanceert Evernote Business

Evernote CEO Phil Libin is een vaste gast op het Parijse Le Web event, en elk jaar zorgt hij ervoor dat hij er een handjevol Evernote nieuwtjes kan aankondigen. Dit jaar gebruikt hij het Franse podium om de lancering van Evernote Business bekend te maken: Een uitbereiding van het huidige product speciaal voor kleine- en middelgrote bedrijven.

Evernote Business is helaas nog niet direct beschikbaar voor Nederlandse gebruikers. Sinds zojuist is de dienst, die onder andere een aantal interessant group en file sharing tools kent, wel beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Engeland, Canada, Japan en de VS. De dienst kost ‘slechts’ $10 per maand en is daarmee erg aantrekkelijk als projectmanagement tool voor kleine bedrijven. Uiteraard kun je je persoonlijke zaken gescheiden houden van je werkomgeving. Zo kun je je Business Notebooks sharen met bepaalde collega’s, permissies instellen, grotere bestanden opslaan en gerelateerde topics ontdekken.

Hoe e.e.a. precies gaat werken moeten we als Nederlandse gebruikers dus nog maar even afwachten, maar in onderstaande video valt al wel vast een mooie introductie van het nieuwe product te zien: