Luister naar Rush Talk: De Voice Revolutie #4 – Radio

De opkomst van spraakassistenten en slimme speakers lijkt niet te stoppen. En de ontwikkelingen op het gebied van ‘voice’ gaan snel. Niet voor niets vond op 11 oktober de eerste Voice Conference plaats in Amsterdam, georganiseerd door Entopic. Op deze conferentie sprak ik met een heleboel bedrijven die bezig zijn met deze technologie en een serie afleveringen van Rush Talk daarom in het teken van ‘De Voice Revolutie’.

In deze vierde aflevering is de beurt aan Talpa Radio, het bedrijf achter Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica. Wat doet een traditioneel mediabedrijf dat gespecialiseerd is in audio met zo’n ontwikkeling als voice? Ik vraag het aan Jeroen de Bakker, verantwoordelijk voor innovatie binnen Talpa Radio.

Eerdere afleveringen in deze serie:

Wil je reageren op deze editie van Rush Talk? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende aflevering niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – waaronder de officiële Podcast-apps van Apple en Google – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer SpotifyiTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.