Luister naar Rush Talk: De Voice Revolutie #5 – Ontwerpen voor Voice

Google Home, slimme speaker

De afgelopen afleveringen van Rush Talk gingen over voice, want de opkomst van spraakassistenten en slimme speakers lijkt niet te stoppen. Op 11 oktober vond de eerste Voice Conference plaats in Amsterdam, georganiseerd door Entopic. Op deze conferentie sprak ik met een heleboel bedrijven en mensen die bezig zijn met deze technologie en een serie afleveringen van Rush Talk daarom in het teken van ‘De Voice Revolutie’.

In deze vijfde aflevering is Ben Sauer te gast. Hij is UX Designer en heeft zich gespecialiseerd in voice. Met hem duik ik de diepte in, want hoe ontwerp je voice-toepassingen? En wat is daarbij anders dan wanneer je toepassingen voor web of mobiel ontwerpt?

Eerdere afleveringen in deze serie:

Wil je reageren op deze editie van Rush Talk? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende aflevering niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – waaronder de officiële Podcast-apps van Apple en Google – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer SpotifyiTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.