Maak een muzikale tijdlijn van je leven met deze website

In een nostalgische bui deze vrijdag? Dan is website Retrojam precies wat je zoekt! De gratis dienst maakt namelijk een muzikale tijdlijn van je leven en laat je direct alle klassiekers uit je jeugd terugluisteren!

Een tijdlijn van historische gebeurtenissen die tijdens je leven zijn gebeurt is misschien niet zo heel vernieuwend, maar wat nu als je in plaats van gebeurtenissen kiest voor de beste muziek uit al die jaren? Knoop er vervolgens Spotify aan en je bent geheid een dag muzikaal onder de pannen!

De site werkt simpel: vul je geboorte datum in en laat Retrojam de afspeellijsten voor je samenstellen. Zo simpel is het! De site kiest er voor om de playlists te koppelen aan Amerikaanse schooljaren en dat is misschien wat verwarrend, maar desalniettemin ontdek je in no time weer nummers die je allang weer vergeten was. Bewust of niet.

retrojam screen

Overigens kun je de afspeellijsten die Retrojam voor je maakt direct opslaan in Spotify. Kun je vanaf nu op elk gewenst moment in je teletijdmachine! Respect to the man in the ice cream van!