Maak kans op 2 toegangskaarten voor #BrightDay2

Aanstaande zaterdag vindt in het Amsterdamse Pakhuis De Zwijger voor de tweede keer Bright Day plaats. Een dag vol demo’s van de nieuwste gadgets, waar kijken met je handjes wel degelijk is toegestaan. En wij mogen 3×2 toegangskaarten weggeven!

Het Pakhuis zal zaterdag bijkans uit zijn voegen barsten van zoveel nieuwe innovaties op één lokatie: van de nieuwste sportwatches en activity trackers tot 3D printers en – jawel! – de Sony PlayStation 4.

Wie bij de eerste Bright Day aanwezig was kent het principe: niets moet, alles mag. En dus kun je één van de inspirerende sessies bijwonen of over de verschillende verdiepingen van Pakhuis De Zwijger struinen om de producten van dichtbij én in actie te zien, zoals bij de vorige editie bijvoorbeeld de Leap Motion te bewonderen was:

Dit weekend geen plannen? Bestel dan hier je kaarten voor Bright Day 2. Wel plannen? Geen probleem, neem je moeder gewoon mee en laat haar zien dat kijken met je handjes hartstikke oké is.

In samenwerking met Bright mogen we echter ook nog eens 3 x 2 toegangskaarten weggeven onder onze lezers. Wat moet je daar voor doen? Gewoon even @numrush volgen op Twitter en dit artikel even (re)tweeten. Doe dat wel voor morgenmiddag 13.00 uur, daarna maken we de winnaar bekend!