Met Handy maak je de lekkerste recepten vanaf YouTube zonder je laptop onder te knoeien

Kerst is een mooi moment om al die lekkere recepten van YouTube eens te proberen. Maar koken en tegelijkertijd een video pauzeren of terugspoelen op je laptop, resulteert vaak in een puinhoop. Handy biedt de oplossing: een website waarmee je via handgebaren een video kan bedienen.

De website Handy maakt hiervoor gebruik van de webcam op je laptop. Het enige wat je hoeft te doen, is de URL van de YouTube link te plakken in Handy. De video speelt vervolgens gewoon normaal af. In de linkerbovenhoek kun je zien wat de webcam registreert en kun je zien hoe goed het programma reageert op je bewegingen.

Door je hand van links naar rechts te bewegen wordt de video afgespeeld. Een beweging van rechts naar links zorgt ervoor dat de video pauzeert. Door nog een keer van rechts naar links te bewegen met je hand wordt de video tien seconden teruggespoeld. Erg handig!

Handy werkt momenteel alleen via Google Chrome, maar moet binnenkort ook verschijnen voor andere browsers. Handy werkt natuurlijk niet alleen voor receptenvideo’s, maar met alles wat te vinden is op YouTube. Mogelijkheden genoeg!