Met korting naar The Next Web Conference in Amsterdam

Wie het over toonaangevende events heeft op Europese bodem, komt al snel uit bij The Next Web Conference. Een conferentie met een oranje randje, want al sinds jaar en dag wordt het event in Amsterdam gehouden. Ook dit jaar zal de Gashouder in onze landelijk hoofdstad gastheer zijn van 2000 professionals en meer dan 40 internationale topsprekers. Voor lezers van Numrush is er een prettige korting op de toegangskaarten!

Amazon CTO & VP Werner Vogels, “4 Hour Workweek”-auteur Tim Ferriss, Kevin & Julia Hartz van Eventbrite en Ryan Holiday zijn zomaar een greep uit de eerste namen die de organisatie van TNW bekend heeft gemaakt op hun website. Zij zullen op 25 en 26 april, samen met tal van andere sprekers een sessie doen in de Gashouder.

Maar er is die dagen zoveel meer in Amsterdam te beleven rondom het event. Want The Next Web staat bekend om zijn vele side-events! Wat te denken van de Startup Rally, de CxO Summit of het dit jaar voor het eerste georganiseerde Europioneers? Om nog maar te zwijgen over de lunches, diners en vele borrels op de gezelligste plekken van Amsterdam.

Speciaal voor lezers van Numrush is er een behoorlijke korting op de toegangskaarten! Wanneer je via deze link je kaarten besteld, ontvang je een korting van liefst €100 op de originele toegangsprijs!

The Next Web Conference vindt op 25 en 26 april a.s. plaats in de Gashouder te Amsterdam. Meer informatie op de website!

(foto via LiveSolutions)