Met korting ThingsCon 2019: ontdek alles over responsible IoT!

ThingsCon 2019

ThingsCon komt voor de zesde keer naar Nederland en richt zich dit jaar op responsible IoT. Numrush is dit jaar mediapartner en kan je met korting aanwezig laten zijn!

Technologie verandert onze wereld, maar niet alleen maar op positieve wijze. Nieuwe vormen van technologie kunnen ook verkiezingen beïnvloeden en voor ‘surveillance-kapitalisme’ zorgen. Maar we moeten tech ook niet afschrijven. Het biedt ons immers nog steeds veel moois.

Dus hoe houd je de balans, nu het digitale en analoge steeds meer in elkaar overvloeien? Hoe weer je de negatieve kanten van technologie en behoud je het goede? Dat is waar bij responsible IoT (Internet of Things) naar wordt gekeken.

Shape the responsible IoT

Bij ThingsCon wordt daar ook aandacht aan besteed. Vorig jaar bleek al dat ethiek een belangrijk thema is onder ontwerpers en makers van IoT-producten. Maar nu is het tijd om door te pakken en die ethiek om te zetten in interessante nieuwe dingen. Dit jaar is het thema van ThingsCon dan ook ‘Shape the responsible IoT’.

Dit jaar staat ThingsCon stil bij het einde van het jaar en trapt het een geheel nieuwe traditie af: de Responsible IoT Year in Review. Daarbij wordt de internationale RIOT-publicatie (State of Responsible IoT) uitgereikt.

Het eerste exemplaar is voor Jann de Waal, boegbeeld van het topteam Creatieve Industrie, als vertegenwoordiger van de sector die een cruciale rol speelt om veranderingen vorm te geven.

Verbinden en inspireren

Verder kun je tijdens ThingsCon inspiratie verwachten en verbindingen maken met de gemeenschap. Ook zijn er vier tracks die draaien om maatschappij, design, productontwikkeling en verre toekomst.

En natuurlijk zijn er allerlei keynotes, van onder meer Marleen Stikker, Heather Wiltse, en Klasien van de Zandschulp. Op vrijdagochtend kun je tot slot kiezen uit diverse sessies rond cities, cybernetics, mobility, storytelling en drie make-workshops.

Met korting naar ThingsCon

Dit jaar vindt ThingsCon op 12 en 13 december plaats in het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Numrush mag dit jaar korting geven op kaartjes en daar kun jij dus van profiteren!

Wil jij met 20 procent korting bij ThingsCon aanwezig zijn, vul dan de kortingscode Numrush-20 in bij het bestellen van je kaartje. Tickets zijn te koop via de website van ThingsCon.