Podcast: Onaantastbare Verstappen breekt records tijdens GP van Mexico

Het Autódromo Hermanos Ródriguez is al het hoogstgelegen circuit op de F1-kalender. Toch steeg Max Verstappen dit weekend tot grote(re) hoogte en reed hij naar een strakke overwinning. Toch zorgde de ijle lucht voor verrassingen in kwalificatie én klassement. Je hoort er alles over in onze F1-podcast F1 Spoiler Alert!

Voor Max Verstappen betekende zijn soevereine overwinning de 14e van het jaar, een recordaantal overwinningen in één seizoen. Daarnaast kwam de Nederlander op een puntentotaal van 416, waarmee hij ook het record van punten per seizoen op zijn naam wist te schrijven. De voormalig houder van dat record, Lewis Hamilton, bleek ook dit weekend weer de tegenstander waar hij het meest van had te duchten. Al zorgde een verschil in strategie er voor dat het uiteindelijk nooit echt spannend werd.

In de ijle lucht van Mexico-Stad zorgde Daniel Ricciardo en Valtteri Bottas voor verrassende prestaties, terwijl de Ferrari’s naar lucht hapten en zich nooit aan de voorkant van het veld wisten te melden. Genoeg te bespreken dus!

Luister nu de nieuwste #F1SA over de #MexicoGP:

Foto: © Red Bull Content Pool / Getty Images