Misfit Shine met Swarovski kristallen voor de liefhebbers van wearables met extra bling

De Misfit Shine was al een bijhoorlijk stijlvolle activity tracker, maar een nieuwe samenwerking met Swarovski zetten het ‘Bling-niveau’ wel op standje 11. Niet dat de toevoeging van het beroemde kristal alleen maar voor de schone schijn is, overigens.

De Swarovski Shine hoeft dankzij het kristal en een zonnecel nooit meer opgeladen te worden. Tijdens de CES in Las Vegas lanceert Misfit de nieuwe Swarovski Shine Collection. De meest in het oog springende eigenschap van deze nieuwe collectie is de toepassing van een paar kristal van Swarovski, bovenop je activity tracker. Geen nutteloze bling, want het kristal is zo geplaatst en gevormd dat het zonlicht direct op een zonnecel van de Shine laat weerkaatsen. Daardoor hoeft de tracker nooit opgeladen te worden.

swarovski shine numrush ces 2015 armbad

Naast het kristal op de tracker worden de Swarovski Shines verkocht met een set van twee wisselende accessoires. De ene is een armband is voorzien van kleinere kristallen, terwijl een dunnere ketting er voor zorgt dat je Shine ook om de hals kan worden gedragen.

De trackers uit de Swarovski-collectie gaan dit voorjaar in de verkoop en hebben dan prijzen vanaf $170, oplopend tot $250. Eventueel enthousiastelingen kunnen nu al een voorbestelling plaatsen.

In navolging van de MICA en de stijlvolle Activité zien we nu dus ook Misfit een duidelijke kruising maken tussen mode, sieraden en technologie. Dat Swarovski daar graag in meebrengt, mag intussen geen verrassing meer heten: in de zomer van 2014 werkte het bedrijf ook al mee aan de Spinel, het creatieve en innovatie hoofdsieraad van The Unseen.

swarovski shine ketting numrush ces 2015

ces-2015-banner-eventwall