Mooie nieuwe iOS app om je app verkopen en downloads in iTunes mee bij te houden

Goed nieuws voor de makers van iOS apps: Vanaf nu is er een mooie en overzichtelijke nieuwe app om de downloads en verkopen van je app in bij te houden: The Stat App. De app is geoptimaliseerd voor de iPhone en iOS en biedt een clean dashboard waarin je je app stats in één oogopslag kunt monitoren.

Schermafbeelding 2014-01-31 om 14.04.59

The Stat App maakt gebruik van de AppFigures API waarmee je via oAuth connect met je iTunes developer account. Alle relevante account data worden direct opgehaald en getoond in de app. Zo kun je je de download data per dag, week en maand bekijken, of bijvoorbeeld het totale bedrag dat je in die periode met de verkoop van de app hebt verdient in je eigen valuta. Je kunt de gegevens ook sorteren op downloads per land. De app is daarmee ideaal voor kleine app verkopers die regelmatig even een snelle update van hun app data willen opzoeken.

Zo lang je maar één app wil monitoren is het gebruik van de app gratis, maar als je meerdere apps wil beheren betaal je eenmalig $1.99 in een in-app purchase. Omdat The Stat App deze week nieuw gelanceerd is betalen nieuwe gebruikers deze week tijdelijk slechts $0,99.

Schermafbeelding 2014-01-31 om 14.05.52