Moov Now trackt hardlopen, fietsen, boksen, zwemmen én fitness

Moov Now

De nieuwe fitnesstracker van Moov, de Moov Now, herkent meer sporten dan de meeste concurrenten. Uiteraard kun je er mee hardlopen. Ook fietsen kan hij perfect meten, maar daar komen sporten als zwemmen, cardioboxing en fitness bij.

Bij de meeste sporten geeft de Moov hele gedetailleerde statistieken terug. Bij boksen en zwemmen kun je zelfs gebruik maken van twee Moov Nows om nog gedetailleerder te meten wat je deed. Ook kun je een externe hartslagmeter koppelen om nog meer data te verzamelen.

Samen met de bijbehorende app kan de tracker realtime-instructies geven tijdens sporten. Zo kan hij je bijvoorbeeld perfect begeleiden tijdens een 7-minute-workout en houdt hij precies het aantal herhalingen bij. De app zit vol met trainingsprogramma’s die je kunt volgen, voorzien van duidelijke instructies.

Al ligt de focus van de Moov Nov op sport, je kunt hem dag en nacht dragen, want het is ook gewoon een stappenteller en een sleeptracker. De batterij die erin zit gaat een half jaar mee, zonder dat je hem hoeft op te laden.

De Moov Now is de opvolger van de Moov die vorig jaar uitkwam. Hij is later dit najaar te koop, maar is nu al online te reservere. Uiteindelijk moet hij 99 dollar gaan kosten, maar als je hem vooruitbesteld krijg je er voor dat bedrag twee.