Moto 360 duikt in twee formaten op in Braziliaanse documenten

Het lijkt erop dat Motorola twee nieuwe versies van de Moto 360-smartwatch gaat aankondigen. Het Braziliaanse telekom-waakhond Anatel heeft namelijk documenten in handen gekregen, waarin twee nieuwe Motorola producten worden genoemd.

Beide producten worden aangeduid met een ander modelnummer: ‘360S’ en ‘360L’. Het bedrijf heeft de taak om de producten goed te keuren, voordat deze verkocht kunnen worden in Brazilië. Vergelijkbare documenten doken vorig jaar september al op voordat de originele Moto 360 gelanceerd werd. Ook lekte er afgelopen week een video, waarin (waarschijnlijk) de tweede generatie van de Moto 360 te zien is. Het lijkt er dus op dat het niet lang meer duurt voordat we Motorola’s verbeterde smartwatch zullen zien.

Screen_Shot_2015-08-17_at_10.04.30_AM.0

De modelnummers in de documenten wijzen erop dat de nieuwe smartwatch in twee maten beschikbaar komt. Het zou in ieder geval geen gek idee zijn, aangezien Apple hetzelfde pad heeft bewandeld. De originele Moto 360 kreeg daarnaast kritiek om zijn afmetingen. De documenten die zijn ingediend bij Anatel bevatten verder geen gedetailleerde informatie over de verschillende maten. Wel zullen beide modellen zijn uitgerust met Bluetooth LE en wifi. Het S-model zal beschikken over een batterijcapaciteit van 270mAh, terwijl het L-model wordt uitgerust met een accu van 375mAh. Dit zou een logische upgrade zijn, aangezien de huidige Moto 360 beschikt over een batterijcapaciteit van 320mAh.