Netflix onthult line-up voor fanevenement TUDUM

Netflix TUDUM

Netflix organiseert dit jaar voor het eerst een wereldwijd evenement speciaal voor fans. En dat evenement – TUDUM genaamd – belooft behoorlijk groots te worden. De streamingdienst heeft namelijk onthuld dat er maar liefst 145 sterren die meer dan 70 series, films en specials vertegenwoordigen langskomen. Het hele evenement is virtueel en dus online te volgen.

TUDUM duurt maar liefst drie uur, waarin ruim 70 films en series aangekondigd worden. Daaronder zitten ook nieuwe seizoen van Stranger ThingsBridgertonThe WitcherLa Casa de Papel, en Cobra Kai. Met andere woorden: er komen allerlei nieuwe trailers, teasers en informatie naar buiten van series waar we al enige tijd op zitten te wachten. Maar tijdens het evenement wordt ook aandacht besteed aan geheel nieuwe series en films, zoals Don’t Look UpRed Notice en The Harder They Fall.

Maar TUDUM is meer dan dat. Het evenement krijgt ook allerlei gasten over de vloer, waarvan een deel al is aangekondigd in een officiële trailervideo. Zo zien we Dwayne The Rock Johnson langskomen, evenals Jennifer Aniston, Millie Bobby Brown en Henry Cavill. Al die mensen – in totaal dus 145 – doen mee aan interactieve panels met ook makers van films en series.

Meekijken en co-streamen

TUDUM – wat overigens verwijst naar het geluidje van Netflix als je de streamingdienst opstart – vindt aanstaande zaterdag 25 september om 18:00 uur Nederlandse tijd plaats en is geheel virtueel. Je kunt het evenement dus helemaal volgen via het internationale YouTube-kanaal of via het Nederlandstalige YouTube-kanaal.  Daarnaast is er een optie om het evenement te co-streamen en in real-time op alles te reageren. Daarvoor heb je wel een Twitch-account nodig en moet je je inschrijven via de website van TUDUM.