Netgear Arlo Baby: handige baby monitor met konijnenoortjes

Om je pasgeboren baby een beetje in de gaten te kunnen houden, schaf je vaak een babyfoon aan. De meesten lijken vaak op fancy walkie talkies, maar Netgear komt met een leuke variant van hun eerdere beveiligingscamera’s: de Netgear Arlo Baby.

Net zoals de andere Arlo camera’s, zijn er een hoop functies in de kleine HD-camera gestopt, inclusief two-way-audio zodat je kunt communiceren met de kleine en een hoofd dat functioneert als zowel een nachtlampje, als een ingebouwde muziekspeler met slaapliedjes.

De Arlo Baby heeft daarnaast een bewegings- en geluidssensor met een batterij die tot zeven uur meegaat. Plus een sensor die de temperatuur en luchtvochtigheid meet in de babykamer.

Netgear Alro Baby

Dalmatiër- of poezenoortjes

De Arlo Baby is ook verkrijgbaar met verschillende accessoires om de beveiligingscamera leuk wordt om naar te kijken. Je kunt kiezen tussen ‘friendly kitten’, ‘charming dalmatian’ of ‘sweet bunny’.

Deze lente is de Netgear Arlo Baby verkrijgbaar voor 250 dollar en als je er nog honderd dollar bijgooit, krijg je er een 7-inch LCD scherm bij. Dit is niet alleen bedoeld zodat je smartphone en tablet vrij kunt houden voor andere dingen, maar het scherm verbindt ook direct met de camera en bewaart de videobeelden van de afgelopen zeven dagen.

Wanneer je een andere dierlijke uitstraling voor de beveiligingscamera wilt aanschaffen, moet je 20 dollar betalen.