Nieuw op Disney+ in april: Wish, Blood Free en Iwájú

Wish, nieuw op Disney+

Het is april en nu écht lente. Disney+ viert dat nieuwe seizoen met een aantal toffe nieuwe series en films die deze maand op de streamingdienst verschijnen. Zo zien we de serie Iwájú en de film Wish.

Film: Wish en The Greatest Hits

Disney heeft natuurlijk een flinke historie op het gebied van geanimeerde films, waarvan het overgrote deel op Disney+ te vinden is. Nu verschijnt daar ook één van de meer recente projecten: Wish, die vorig jaar in de bioscoop verscheen. De film gaat over de slimme, idealistische Asha. Zij maakt een wens die zo krachtig is, dat deze beantwoord wordt door een buitenaardse kracht in de vorm van het balletje energie Star. Asha en Star moeten het samen opnemen tegen een gevaarlijke vijand, genaamd koning Magnifico. Alleen dan kan ze haar gemeenschap redden.

Ook nieuw deze maand is The Greatest Hits, een romantische fantasyfilm over Harriet. Zij ontdekt dat bepaalde liedjes haar terug in de tijd kunnen sturen. Op die manier herleeft ze haar verleden via de romantische herinneringen aan haar vroegere vriendje, die eerder overleden is. Maar haar tijdens haar reis ontmoet ze ook een nieuw iemand, een mogelijke nieuwe romantische partner. De vraag is: als je het verleden kunt veranderen, moet je dat dan ook doen?

Deze films zie je vanaf april op Disney+:

  • Wish (3 april)
  • The Greatest Hits (12 april)

Serie: Iwájú en Blood Free

Natuurlijk komen er ook nieuwe series naar Disney+ in april. Eén daarvan is de scifi-serie Blood Free, uit Zuid-Korea. In de serie wordt een voormalige bodyguard ingehuurd om de CEO te beschermen. Deze CEO runt een bedrijf dat vlees verkoopt, dat in een lab gegroeid is. Maar de bodyguard is meer dan alleen dat. Hij is overleefde eerder al een aanval die zijn leven voorgoed veranderde.

Ook verschijnt deze maand Iwájú, een geanimeerde scifi-serie. De serie die gaat over twee vrienden in het futuristische Nigeria: Tola en Kole. De twee komen uit compleet verschillende werelden. Tola is een jong meisje dat van een rijk eiland afkomt. Kole is een tech-expert die zichzelf alles heeft aangeleerd. In de serie ontdekken de twee geheimen en gevaren die verborgen zijn in hun werelden.

Deze series zie je vanaf april op Disney+:

  • Blood Free (10 april)
  • Iwájú (10 april)
  • Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story (26 april)
Foto: Disney+