Nieuw op FilmBox en Film1: Unhinged en Promising Young Woman

Nieuw op FilmBox en Film1, film kijken

Zin om een goede film te kijken? Dan ben je bij FilmBox en Film1 aan het juiste adres. In april hebben zij weer tal van nieuwe opties voor je, die je zowel live op tv kunt kijken als kunt streamen. Wij geven je het overzicht van de films die deze maand bij de zenders in première gaan.

Filmbox: Unhinged en Bo

Wil je ’s avonds lekker voor de buis hangen en live een film kijken? Dan zit je bij FilmBox goed. Deze maand zie je daar bijvoorbeeld Unhinged, met Russell Crowe in de hoofdrol. De film gaat over een vrij gefrustreerde man, die verandert in een gewelddadige psychopaat. Slecht nieuws voor alleenstaand moeder Rachel, die door hem wordt opgehouden in het verkeer. Ze laat toeterend haar onvrede blijken en daarmee maakt ze een enorme vergissing. Maar zij had natuurlijk ook niet kunnen vermoeden dat deze psychopaat haar niet zomaar laat gaan.

Verder zie je deze maand de romantische drama Bo, over een meisje met een traumatisch verleden. Dit meisje, Bo, reist naar Georgië om het graf van haar vader te bezoeken. Tijdens haar reis komt ze zijn jeugdvriend Levan tegen het lijf en ze besluit mee te liften in zijn vrachtwagen. Er zit natuurlijk een enorm leeftijdsverschil tussen de twee, maar toch voelen ze liefde voor elkaar. En daar geven ze langzaam maar zeker aan toe, waardoor ze ook hun donkerste geheimen met elkaar durven te delen.

Deze films zie je in april bij FilmBox:

  • Tori et Lokita – maandag 1 april om 20.30 uur
  • Unhinged – maandag 8 april om 20.30 uur
  • Bo – maandag 15 april om 20.30 uur
  • The Worst Person in the World – maandag 22 april om 20.30 uur
  • The Singing Club – maandag 29 april om 20.30 uur

Film1: Men en Promising Young Woman

Mis je nou één van de films bij FilmBox, dan niet getreurd. Via Film1 kun je deze en vele andere films ook nog streamen. Bovendien verschijnen ook op Film1 tal van nieuwe films. Denk bijvoorbeeld aan Men, gemaakt door de regisseur van Ex Machina. Deze film gaat over een jonge vrouw, die getuige is geweest van de gewelddadige dood van haar ex-man. Ze besluit vervolgens naar het Britse platteland te verhuizen. Heerlijk rustig, tot het erop lijkt alsof iemand haar stalkt. Zo komt de vrouw opnieuw in een nachtmerrie terecht.

Ook verschijnt de thriller Promising Young Woman. Zoals de titel al doet vermoeden had Cassie een veelbelovende toekomst. Maar helaas: een mysterieus incident gooide haar leven om en sindsdien leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische jonge vrouw, ’s nachts gaat ze naar clubs. Daar doet ze alsof ze dronken is, zodat zogenaamd bezorgde mannen haar oppikken. Maar op een dag geeft een onverwachte ontmoeting haar de kans om het verleden recht te zetten.

Deze films zie je vanaf april bij Film1:

  • Superposition – première op zaterdag 7 april om 20.30 uur
  • Attachment – première op zaterdag 13 april om 20.30 uur
  • Men – première op zaterdag 20 april om 20.30 uur
  • Promising Young Woman – première op zaterdag 27 april om 20.30 uur
Foto: Shutterstock