Nieuw op Disney+ in augustus: Ahsoka en Guardians of the Galaxy Vol. 3

Ahsoka

Ben je fan van Star Wars en/of Marvel? Dan belooft augustus een goede maand voor je te worden. Deze maand verschijnt namelijk zowel de nieuwe Star Wars-serie Ahsoka op Disney+ als de Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dus zet de popcorn maar vast klaar!

Films: Guardians of the Galaxy Vol.3 

Disney+ voegt deze maand misschien niet veel films toe – of beter gezegd: het is er maar één – maar degene die toegevoegd wordt, is wel een hele fijne. We hebben het hier namelijk over Guardians of the Galaxy Vol. 3, die op 2 augustus op de streamingdienst komt te staan.

Inmiddels proberen onze favoriete misfits een mooi leven op te bouwen op Knowhere, maar dat gaat natuurlijk niet lang goed. Al snel komen zaken uit Rocket’s verleden terug, waardoor hun levens opnieuw op zijn kop staan. Peter Quill rouwt ondertussen nog steeds om Gamora. Maar als hij Rocket’s leven wil redden, dan moet hij toch zijn team weer om zich heen zien te verzamelen en het beste geven wat hij heeft. Want als dat niet lukt, betekent dit mogelijk het einde voor de Guardians zoals we ze kennen.

Series: Ahsoka  en Only Murders in the Building

Voor fans van Star Wars is augustus een belangrijke maand: na eindeloos wachten verschijnt op 23 augustus ein-de-lijk de serie Ahsoka. De nieuwe serie speelt zich na de val van de Empire af, maar dat betekent niet dat alle gevaren geweken zijn. Ahsoka onderzoekt namelijk een opkomende dreiging – die waarschijnlijke de naam ‘Thrawn’ draagt – terwijl ze zoekt naar de verdwenen Ezra.

Extra leuk: de serie is een vervolg op de animatieserie Star Wars Rebels. Niet alleen gaat het verhaal daaruit dus verder, maar we zien karakters uit die serie nu ook voor het eerst in live action.

Ook gaat deze maand de serie Only Murders in the Building weer verder. Op 8 augustus begint het derde seizoen, waarin de drie podcastvrienden weer een nieuw avontuur aan gaan. Het nieuwe Broadway-hoogtepunt van Oliver eindigt namelijk met een moord. En niet zomaar een moord, maar één op hoofdpersonage Ben. Wie zit erachter? En was het wel een moord?

Deze series verschijnen in augustus op Disney+:

  • The Bear: Season 2 (2 augustus)
  • Only Murders in the Building: Season 3 (8 augustus)
  • High School Musical: The Musical: The Series: Season 4 (9 augustus)
  • Ahsoka (23 augustus)
Beeld: Disney+