Nieuw op Disney+ in januari: The Bad Batch en Extraordinary

The Bad Batch, Nieuw op Disney+

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat er ook weer een aantal nieuwe films en series aankomen op Disney+. Zo kun je het nieuwe jaar goed beginnen met het tweede seizoen van The Bad Batch, maar is er ook een fijne nieuwe film die je niet wil missen.

Film: Idina Menzel: Which Way to the Stage?

In januari verschijnt er helaas maar een nieuwe film op Disney+, die eigenlijk zelfs al in december op de streamingdienst zou komen. Maar de Nederlandse verschijningsdatum is iets opgeschoven, namelijk naar 20 januari. Het gaat hier om Idinia Menzel: Which Way to the Stage. Idina Menzel ken je waarschijnlijk van haar rollen in Frozen en in de Broadway-musical Rent en Wicked. Maar ondanks deze grote rollen is één droom nog niet uitgekomen. Idina wil namelijk een eigen concert in Madison Square Garden.

Die droom wordt natuurlijk realiteit, want dat is waar de docu over gaat. We volgen Idina namelijk op een nationale tour, met als eindbestemming Madison Square Garden.

Series: Extraordinary en The Bad Batch

Maar deze maand zijn er wel diverse nieuwe series in aantocht. Te beginnen met Star Wars: The Bad Batch, waar op 4 januari het tweede seizoen van start. Het verhaal wordt een paar maanden na de gebeurtenissen op Kamino opgepikt, als de Bad Batch zijn reis door de Empire weer voortzet. Net als in het eerste seizoen gaan ze op huurmissies, die ze naar nieuwe en gevaarlijke plekken brengt. Tijdens hun reizen komen ze bekende en geheel nieuwe vrienden en vijanden tegen.

Daarnaast verschijnt op 25 januari de nieuwe serie Extraordinary. Daarin komen we terecht in een wereld waar iedereen ouder dan achttien jaar een superkracht heeft gekregen. Iedereen, behalve de 25-jarige Jen. En dat maakt haar nu zo bijzonder. Ze laat het er echter niet bij zitten: met een beetje hoop en heel veel wanhoop, en haar vrienden start ze een reis om haar eigen superkracht te vinden.

Deze series zie je vanaf januari op Disney+:

  • The Bad Batch (4 januari)
  • Welcome to Chippendales (11 januari)
  • Extraordinary (25 januari)
Beeld: Disney+