Nieuw op Disney+ in november: The Santa Clauses en Dashing Through the Snow

The Santa Clauses, nieuw op Disney+

Wij mogen dan nog in de Halloween-stemming zitten, maar Disney+ maakt zich vast klaar voor kerstmis. Er komt in november namelijk een nieuwe serie én een nieuwe film rondom deze feestdag naar de streamingdienst. We kunnen na Halloween dus direct doorpakken.

Film: Dashing Through the Snow en Quiz Lady

De film in kwestie is Dashing Through the Snow en gaat over Eddie Garrick. Deze man met een goed hart gelooft helaas niet meer in de wonderen van kerstmis. Maar als hij kerstavond viert met zijn negenjarige dochter Charlotte, ontmoet hij een mysterieuze man in een rood pak. Zijn naam? Nick.

Dashing Through the Snow op Disney+

Dashing Through the Snow op Disney+. Foto: Disney+

Nog niet zo’n zin in kerst? Geen zorgen, Disney+ heeft ook een andere film voor ons klaar staan. Dat is Quiz Lady, met Awkwafina, Sandra Oh en Will Ferrell in hoofdrollen. De film gaat over twee zussen die in een niet zo functionele familie opgroeien. Niet vreemd dus, dat de twee wat vervreemd zijn geraakt van elkaar. Maar een spelshow kan ze mogelijk weer dichter bij elkaar brengen.

Quiz Lady zie je vanaf 3 november op Disney+. Dashing Through the Snow verschijnt op 17 november.

Series: The Santa Clauses

Ook staat er deze maand een kerstserie klaar, namelijk het tweede seizoen van The Santa Clauses. In het eerste seizoen zagen we hoe de 65-jarige Scott Calvin – je weet wel, die uit The Santa Claus-films – zich realiseerde dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Hij zocht dus naar iemand die de baan over kon nemen.

In het tweede seizoen keren Scott Calvin en zijn gezin terug naar de Noordpool, waar ze nog meer avonturen gaan beleven. Vanaf 8 november kunnen we die wekelijks zien. Het nieuwe seizoen start direct met twee afleveringen die verschijnen, met in totaal zes afleveringen. Op 6 december zien we dus de finale.

Beeld: Disney+