Numrush Gift Guide 2013: We hebben jouw verlanglijstje voor kerst alvast gemaakt!

Heb je Sinterklaas net gehad, vragen je familieleden je alweer om een verlanglijstje voor de kerst! Geen nood, speciaal voor de aankomende feestdagen zette Numrush alle hebbedingen van het afgelopen jaar voor je op een rijtje in de Numrush Gift Guide 2013! Zo heb je je verlanglijstje dus zo bij elkaar verzameld.

In de Verenigde Staten en Engeland is een ‘Gift Guide’ een bekend fenomeen, je ziet ze daar vooral in tijdschriften of magazines van grote winkelketens. Hoog tijd voor een online variant, dachten wij. En dus presenteren wij onze Gift Guide dit jaar in de vorm van een responsive kerstverhaal. In het verhaal volgen we het hoofdpersonage op de diverse momenten van een doorsnee dag zoals tijdens het sporten, in zijn vrije tijd, op de werkplek en thuis. In elk gedeelte van het verhaal staan gadgets die bij dat moment horen centraal.

gift-guide-1

Wanneer je meer wil weten over een device kun je vanuit de longread direct doorklikken naar het artikel op Numrush waarin we meer hebben geschreven over dit product. Door op de prijs te klikken kun je het in veel gevallen direct bestellen via Bol.com of Amazon. Dankzij het responsive design is de Gift Guide uiteraard ook op je mobiel of tablet te raadplegen.

Ten slotte misschien nog een overbodige side note: We hebben de Gift Guide samengesteld op basis van onze persoonlijk favoriete producten van het afgelopen jaar, en we hebben van geen van de genoemde producten geld ontvangen om hen in de lijst op te nemen. We zijn heel benieuwd wat je van onze Gift Guide 2013 vindt (en of we nog gadgets over het hoofd hebben gezien ;), dus laat het ons weten in de comments!

gift-guide-3