Numrush vanaf morgen live vanaf The Next Web Conference

Numrush is mediapartner van The Next Web


Vanaf morgen is Amsterdam weer even het epicentrum van de wereldwijde tech-scene, wanneer de jaarlijkse The Next Web Conference van start gaat. Met elke editie groeit het event (dit jaar wordt de officiele opening zelfs verricht door onze aanstaande koning) en Numrush is er bij om verslag te doen!

Wie regelmatig een tech-conference bezoekt, is altijd prettig verrast met de luchtige opzet en openheid van The Next Web. Dat heeft misschien veel te maken met het feit dat het voor Nederlanders een thuiswedstrijd betreft, maar is ook absoluut een winst van de organisatie.

Niet dat de inhoud daar onder te lijden heeft, trouwens. Ook dit jaar zijn er weer genoeg grote namen te vinden op het podium van de Gashouder. Wat te denken van Werner Vogels (Amazon), Stephen Wolfram (Wolfram Research), Kevin & Julia Hartz (Eventbrite), Marina Gorbis, Robert Scoble en vele, vele anderen.

Vanaf donderdag zullen we met Numrush aanwezig zijn op The Next Web, dus hou ons in de gaten voor de laatste nieuwtjes vanuit de Gashouder!