Zien: Netfix deelt officiële trailer van fantasy-serie Shadow and Bone

shadow and bone

Toe aan een nieuwe fantasy-serie? Maak je dan maar vast klaar voor Shadow and Bone. Netflix heeft namelijk de officiële trailer gedeeld van deze nieuwe serie. Goed nieuws: want we hoeven niet heel lang meer te wachten voordat we kunnen genieten van deze nieuwe, spannende serie.

Shadow and bone

Het gaat om een nieuwe achtdelige serie op Netflix die ons brengt naar de Grishaverse-reeks van Leigh Bardugo. De serie gaat over Alina Starkov, een meisje die ontdekt dat ze een bijzondere kracht heeft. Dat komt met een zware taak: de kracht kan mogelijk haar land Ravka redden, dat door oorlog verscheurd is.

In de trailer zien we Ravka, het land dat in tweeën is verdeeld door de dodelijke magie die bekend staat als ‘Shadow Fold’. Dit zit vol met vleesetende monsters die bekend staan als de ‘volcra’. Met haar krachten kan Aline deze Shadow Fold beëindigen, maar hierbij moet ze oppassen voor de slechteriken: niet iedereen om haar is te vertrouwen.

Universum

De Netflix serie zal de verhalen van Shadow and Bone combineren met de Six of Crows duologie. Beide boekenseries spelen zich af in hetzelfde universum, maar spelen zich op verschillende momenten af. Fans van de fantasy boeken zullen de verhalen uiteindelijk zien samenkomen. Verschillende personages van de verschillende boekenseries, zullen elkaar gaan ontmoeten.

De rol van Alina Starkov wordt vervuld door Jessie Mei Li. Ook zien we Malyen Oretsev, de beste vriend van Alina die gespeeld wordt door Archie Renaux. En de drie bendeleden van Six of Crows: groepsleider Kaz Brekker (Freddy Carter), Wraith Inej (Amita Suman) en pistoolspecialist Jesper Fahey (Kit Young).

Shadow and Bone is vanaf 23 april te zien op Netflix. Bekijk hier de officiële trailer:

Beeld: Netflix