Maak kans op toegangskaarten voor Bright Day en test zelf de nieuwste innovaties!

Aanstaande zaterdag organiseert Bright de allereerst editie van zijn nieuwste evenement: Bright Day. Voor wie bekend is met de tweemaandelijkse Bright Nights is het concept duidelijk: het testen van de toekomst staat centraal en aanraken mag! In samenwerking met Bright maken lezers van Numrush nu kans op toegangskaarten voor het event.

Bezoekers van Bright Day kunnen hun borst nat maken. Gedurende de dag wordt je getrakteerd op demonstraties van de nieuwste electronische snufjes en heb je de gelegenheid om presentaties bij te wonen van innovators uit diverse sectoren of een speciale selectie films te bekijken onder de noemer “Docu’s voor Geeks”.

Maar wie houden we voor de gek, het gaat natuurlijk om gadgets. En die zijn er in overvloed! Zo zal er een unieke demonstratie worden gegeven van de Leap motion controller, is er de eerste publieke demo van de Blackberry Q10, demonstreert Sony zijn One Touch Mirroring, is de Oculus Rift te testen, pakt het Bright team een Fitbit Flex uit en als kers op de slagroom mag je nog even een rondje rijden in een Tesla Model S.

Genoeg gehoord? Dat lijkt me een dag waar jij bij wil zijn. En dat kan! In samenwerking met Bright mogen we een aantal toegangskaarten verloten onder onze lezers.

Wat moet je doen om dit schitterende pakket in je bezit te krijgen? Gewoon even @numrush volgen op Twitter en dit artikel even retweeten. Doe dat wel voor vrijdagochtend 10.00 uur, daarna maken we de winnaar bekend!

Meer informatie over Bright Day op de website.