Luister naar Rush Talk: Innovatie in het Onderwijs #3 – Microsoft

Als het gaat om innovatie in de het onderwijs, dan spelen grote techbedrijven daar de laatste jaren een belangrijke rol in. In een themareeks van Rush Talk praat ik met de grote internationale techbedrijven over die rol met een focus op het het onderwijs in Nederland. Hoe zou het onderwijs eruit moeten zien en welke rol speelt technologie? In de derde aflevering van deze serie praat ik Ernst-Jan Stigter, de CEO van Microsoft Nederland.

Heb je de eerdere afleveringen van deze serie nog niet gehoord, dan raad ik je aan om die nog even terug te luisteren. De eerste aflevering uit deze serie, waarin de visie van Google centraal staat , vind je hier. Het interview dat ik had met Samsung is hier terug te luisteren. Volgende week volgt de vierde en laatste podcast uit deze serie waarin Apple centraal staat.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter of Facebook. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende Rush Talk niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.