Samsung en Vodafone lanceren Red Bull Ring pack van Galaxy S9 en S9+

Vodafone-Samsung-Red-Bull-Ring- Galaxy S9

Vanaf vandaag kun je een exclusief Red Bull Ring pack van de Samsung Galaxy S9 en S9+ bestellen bij Vodafone. Daarbij krijg je een smart cover, die via NFC een uniek thema en exclusieve content op de smartphone laadt. Ook krijg je elke week een nieuwe race-achtergrond van Red Bull Ring en maandelijks toegang tot nieuwe videocontent.

Ben je fan van de Red Bull Ring? Dan krijg je nu dus een exclusief kijkje achter de schermen met het speciale pakket. Je krijgt uitgebreide informatie over de grand prix, maar je blijft ook op de hoogte met de content van Ziggo Sport.

Het pakket bevat verder unieke functies voor je telefoon. De look & feel van je smartphone is bijvoorbeeld iedere keer anders dankzij de roulerende wallpapers van Red Bull Ring. Wil je een afbeelding vaker zien, dan kun je die ook als wallpaper kiezen. Ook veranderen de kleuren en de app-iconen. Hiervoor moet je wel eerst de speciale cover op de smartphone klikken.

Vodafone-Samsung-Red-Bull-Ring- Galaxy S9

Weekendtickets

Verder krijg je bij aanschaf van een Vodafone Red- of Red Super-abonnement met de Galaxy S9 of S9+ limited edition twee weekendtickets voor de grand prix van Oostenrijk. Die tickets geven je toegang tot het gehele raceweekend, inclusief de vrije trainingen op vrijdag en de race op zondag.

Het abonnement is te bestellen via de website van Vodafone. Het pakket is vanaf vandaag tot en met 27 mei te bestellen.