Samsung presenteert Galaxy A7 met drie lenzen aan de achterkant

Samsung Galaxy A7

Samsung heeft vandaag de Galaxy A7 gepresenteerd. De smartphone heeft drie lenzen aan de achterkant en een dun ontwerp. De telefoon is vanaf oktober te koop voor 349 euro.

Aan de achterkant van de Galaxy A7 zit een 8 megapixel Ultra Wide Lens, een 24 megapixel-lens en dieptelens. Daarmee moet je zowel foto’s kunnen maken van de wereld zoals je hem ziet, als de diepte van de foto aan kunnen passen. De diepte aanpassen gaat in combinatie met de Live Focus-functie. Daarmee kun je ook het bokeh-effect wijzigen.

De 24 megapixel-lens laat automatisch meer licht binnen als het donker is buiten, door vier pixels te combineren in één pixel. Op die manier moet je altijd mooie foto’s kunnen maken, ongeacht of het nu dag of nacht is.

Samsung Galaxy A7

Voorop zit een 24 megapixel-camera met een zelf in te stellen LED-flitser. Zo kun je ook kraakheldere selfies maken, en met de Selfie Focus kun je ook foto’s met een bokeh-effect maken. Daarnaast is er een Pro Lighting Mode, waarmee je professionele studiobelichting na kunt bootsen. De telefoon komt ook met AR emoji en diverse filters, zodat je je foto’s altijd kunt maken zoals jij ze wilt hebben.

Scherm en beschikbaarheid

De telefoon bevat verder een 6.0 inch super AMOLED-scherm. Dankzij de Infinity Display krijg je een ontzettend helder beeld. En door de toevoeging van Dolby Atmos geniet je van geweldig geluid, waar je ook naar kijkt. De telefoon heeft verder een glazen ontwerp en een vingerafdruksensor aan de zijkant.

Samsung Galaxy A7

Binnenin zit nog een 3.300 mAh-accu. De Galaxy A7 wordt in diverse varianten beschikbaar, waaronder met 4GB aan RAM-geheugen en 64 en 128 GB aan opslag. Daarnaast is er een versie met 6GB aan RAM-geheugen en 128 GB aan opslag, mocht je nog meer uit je telefoon willen halen.

Verder wordt de telefoon te koop in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw en goud. De Galaxy A7 is vanaf 11 oktober te koop vanaf 349 euro.