‘Amazon lekt nieuwe Echo Sub en Smart Plug op zijn website’

Amazon zou voor het einde van dit jaar met acht nieuwe Echo-producten komen. En inmiddels zijn er twee producten op de website van het bedrijf zelf gelekt. Het zou gaan om de subwoofer Echo Sub en een Smart Plug.

De Echo Sub werd door Pocket-Lint opgemerkt op de Britse website van Amazon. Het apparaat heeft een 6 inch down-firing woofer en 100W bass. De subwoofer is omhuld in stof. Op de website werd alleen een zwarte versie gelekt, en het is onduidelijk of er meer kleuren beschikbaar worden.

De bedoeling is dat je de subwoofer kunt koppelen aan een of twee Echo-apparaten. Daarnaast kun je hem koppelen aan een stereo. De subwoofer is geheel draadloos. Je zou hem alleen in hoeven te pluggen en te koppelen aan de Echo via de Alexa-app. Het apparaat zou 75 pond gaan kosten en vanaf 11 oktober beschikbaar worden.

Smart Plug

Pocket-Lint ontdekte op de Britse website ook een nieuwe Smart Plug die het bedrijf zou gaan verkopen. Deze Smart Plug laat je een stopcontact besturen met je stem via Alexa. Je plugt hem simpelweg in en voegt hem toe in de Alexa-app.

Het idee is dus dat je dan met je stem bijvoorbeeld de stroom uit kunt zetten op dat stopcontact, waardoor aangesloten apparaten uitgaan. Het apparaat zou 95 pond gaan kosten en vanaf 11 oktober te koop zijn.