Samsung presenteert zijn Galaxy Note 10 tijdens evenement in augustus

Samsung Galaxy Note 10 uitnodiging

Samsung heeft een uitnodiging verstuurd voor zijn volgende evenement, waar het bedrijf de nieuwe Galaxy Note 10 gaat aankondigen. Het evenement is op 7 augustus in New York, schrijft The Verge. En natuurlijk zijn er alweer allerlei geruchten.

De uitnodiging zelf vertelt ons weinig. We zien een animatie van de S Pen en een enkele cameralens, die samen een soort uitroepteken vormen. Maar er is alweer van alles gelekt, waar we al allerlei details uit kunnen halen.

Zo zijn er geruchten over een nieuw ontwerp voor de Note 10, met een enkele selfie-camera aan de voorkant die in het scherm zit. Die camera moet dan middenin het scherm komen. Verder zijn er geruchten die elkaar ietwat tegenspreken. Zo is niet duidelijk of er nu wel of geen koptelefoonaansluiting komt.

Verder komen er mogelijk twee formaten van de Note 10. Het gaat dan om een telefoon van 6,28 inch en eentje van 6,75 inch. Ook komen er mogelijk 5G-varianten van de beide modellen, waarmee we uitkomen op vier verschillende Galaxy Note 10-versies.

Andere producten

Een andere grote vraag is of er nog andere producten getoond worden tijdens het evenement op 7 augustus. Zo is de slimme speaker Galaxy Home al enige tijd vertraagd, en is niet geheel duidelijk wanneer deze precies verschijnt. Ook de Galaxy Fold heeft vertraging opgelopen, omdat de opvouwbare smartphone vrij snel kapot bleek te gaan.