Sean Bean sterft niet meer alleen in films, maar nu ook in een game

Sean-Bean

Als een film zit te kijken met Sean Bean, kun je vaak van één ding uitgaan. Hij gaat dood. Dit was het geval in onder meer The Lord of the Rings, Black Death en natuurlijk Game of Thrones – al is dat een serie. Binnenkort gaat Bean echter niet meer alleen dood in films, maar ook in games, meldt CNet.

Het sterven van Bean in films en series is op het internet een running gag geworden. En hoe kun je daar nu beter mee omgaan dan door hem in een game steeds weer dood te laten gaan op allerlei creatieve manieren?

Hitman 2

In Hitman 2 wordt exact dat gedaan. Het spel krijgt namelijk een functie genaamd “Elusive Target”: een missie die je tijdens een specifieke tijdsperiode verschijnt. Het doel is om specifieke mensen te vinden en ze te vermoorden. En deze keer is Sean Bean het doelwit, blijkt uit een nieuwe teaser voor de video.

Het leuke is dat Hitman draait om het vermoorden van mensen op de meest creatieve manier mogelijk. En dat is nu exact waar de carrière van Sean Bean ook om lijkt te draaien. Een geweldige combinatie dus!

Het spel verschijnt op 13 november in de winkel. De missie begint op 20 november, en dan heb je 10 dagen om de man te vermoorden.