Voel je James Bond en bel met je vingers dankzij de Sgnl

“I’m Bond, James Bond”, is waarschijnlijk wat je steeds blijft zeggen als je de Sgnl gebruikt. Deze armband had namelijk zo uit de verzameling van Q kunnen komen: het laat je bellen met je vingertoppen. Wat heb je nog meer nodig voor jouw carrière als geheim agent?

Het enige wat je nodig hebt voor je telefoontjes is de armband. De Sgnl maakt van je vingers namelijk de ontvanger, door niets meer te doen dan het aanraken van je oor. Een speaker zit er niet in, de audio wordt direct je oor ingestuurd via vibraties die door je lichaam heengaan. De microfoon zit in het armbandje zelf.

Sgnl

Overigens kun je het armbandje op meerdere manieren dragen. Het ontwerp is bedoeld om te gebruiken als bandje voor je horloge, zowel voor smartwatches als een analoog horloge. Maar je kunt hem ook als gewoon armbandje dragen, ook al is hij iets groter dan een normale armband.

De Sgnl staat nu op Kickstarter, onder de naam van Innomdle Lab. Innomdle Lab is een startup die uit Samsung komt. Eerder toonde dat bedrijf de gadget al als onderzoeksproject onder de naam TipTalk.

Innomdle Lab wil via Kickstarter 50.000 dollar ophalen en op het moment van schrijven zitten ze daar al ruimschoots overheen. Wil je ook een Sgnl? Die kun je via de pagina kopen voor ongeveer 139 dollar. Vanaf februari worden de armbandjes verscheept.