Song van het Jaar: dít nummer heeft ons massaal door 2020 geholpen

Song van het Jaar

Nog even en we kunnen ‘het jaar van de pandemie’ afsluiten, want 2021 staat inmiddels alweer voor de deur. Dat betekent dat we even de tijd kunnen nemen om wat terug te blikken. Op de muziek bijvoorbeeld. Want welke nummers hebben ons er dit jaar doorheen gesleept?

Bij 3voor12 was het mogelijk om te stemmen op jouw favoriete nummers voor Song van het Jaar. En het publiek heeft gesproken: er is een mooie lijst met 100 nummers uitgekomen. Leuk om te bewaren en om over een paar jaar weer te luisteren, want deze nummers brengen je direct terug naar het bijzondere jaar 2020.

Blinding Lights

Eén nummer dat er met kop en schouders bovenuit stak, is het nummer Blinding Lights van The Weeknd. Een nummer dat je het liefst zo hard mogelijk aanzet, terwijl je in de woonkamer danst alsof niemand je ziet. Iets wat we ongetwijfeld allemaal wel hebben gedaan dit jaar – er waren tenslotte weinig andere plekken om even goed los te gaan met een dansje. Niet gek ook dat Blinding Lights op nummer één staat als de 3voor12 Song van het Jaar 2020.

Benieuwd geworden of jouw favoriete de top 100 ook gehaald heeft? Hier vind je de hele 3voor12 lijst. Maar wat nog handiger is, hieronder kun je de hele lijst gemakkelijk luisteren. Of opslaan natuurlijk, om deze over een paar jaar nog eens te luisteren.

Afbeelding: Pexels