Sonos Flex: een abonnement om speakers te kopen

Sonos-One-Hay

Sonos brengt met enige regelmaat prachtige speakers uit, met een fijne geluidskwaliteit. Maar lang niet iedereen heeft ook het geld om deze speakers in huis te halen. Dus nu komt er een alternatief: een abonnement voor de speakers.

Dat abonnement heet Sonos Flex, schrijft Tweakers. Daarbij betaal je maandelijks een bedrag en krijg je in ruil daarvoor een speaker van Sonos in huis. Het abonnement bestaat al sinds eind september.

Drie abonnementen

Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen. Het abonnement van 15 euro per maand geeft je twee Sonos One-speakers. Die speakers kosten los 210 euro per stuk.

Betaal je tien euro extra per maand, dan krijg je naast de One-speakers ook een Beam-soundbar die je op je televisie kunt gebruiken. De Beam kost los 429 euro.

Het duurste abonnement richt zich specifiek op thuisbioscopen, en kost je 50 euro per maand. Daarvoor krijg je een Playbar, een subwoofer en twee losse One-speakers. Daarvoor ben je ruim 1.700 euro kwijt als je alle apparaten los koopt.

Wit of zwart

Het abonnement geeft je bovendien de optie om te kiezen of je witte of zwarte speakers wil. Daarnaast kun je de speakers omruilen voor nieuwere modellen, als die uitkomen.

Bij het abonnement voor de thuisbioscoop krijg je ook gratis installatie, al geldt dat nu alleen in Amsterdam. De abonnementen kun je bovendien maandelijks opzeggen.