Stijlvol activity tracken: Doe mee aan onze Facebook-actie en maak kans op een Misfit Shine

De Misfit Shine wist begin vorig jaar alle records op het gebied van crowdfunding te breken. Wij noemde de strakke activity tracker ook wel ‘de showmaster’ onder de wearables en dat is natuurlijk niet voor niets. Wil je stijlvol starten met activity tracking? Lees dan verder, want we mogen deze week een Misfit Shine verloten onder onze Facebook-fans.

In een markt van plastic stappentellers en rubberen armbandjes is de Shine een prettige afwisseling. De kleine, volledig metalen, tracker oogt robuust, kan op meerdere manieren gedragen worden en hoeft geen lastige uitbreiding op je fashionable outfit te zijn.

De Shine is sinds eind vorig jaar in Nederland verkrijgbaar en komt in de winkel op zo’n €119. Is dat te fors voor je budget, maar zou je wel graag aan de slag willen met de Shine? Check dan onze Numrush Facebook-pagina en maak kans op zo’n mooie Misfit Shine, gratis! Deze week geven we er namelijk één weg en alles wat jij hoeft te doen is onze Facebook-pagina liken en twee simpele vragen beantwoorden! Wat let je?

Mocht je meer willen weten over de Shine, dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht!